5anys

5è aniversari

General Desactiva els comentaris

Des que aquell estiu del 2009 un grup d’ex alumnes de Vis de Vanadi, el grup de teatre de l’INS Martí i Franquès, van decidir fundar Tornavís Teatre, han passat gairebé cinc anys. El que inicialment era un grup d’amics amb la intenció de seguir fent teatre s’ha convertit en una bola de neu que s’ha anat fent cada cop més grossa i que té una embranzida important en l’àmbit cultural de la ciutat de Tarragona i voltants.

Aconseguir resistir mitja dècada en la situació actual de crisi econòmica i de valors, de retallades i de menyspreu a la cultura és, sens dubte, tot un èxit. A Tornavís Teatre volem celebrar-ho, i pel nostre cinquè any de vida organitzem una sèrie d’actes per créixer com a grup, però també per fer créixer la ciutat.

Estem ultimant els preparatius d’un cap de setmana de temàtica cultural, amb actuacions teatrals, concerts musicals i diverses activitats complementàries entre el divendres i el diumenge. D’altra banda, estem cuinant un segon projecte de gran importància a nivell local i fins i tot regional, del qual donarem més detalls ben aviat.

Properament facilitarem més informació sobre tota l’agenda cultural del nostre cinquè aniversari.

 

Pin It

» General » 5è aniversari
On 4 novembre 2013

Comments are closed.

« »